Plačevanje na spletni strani https://www.top-igrace.si je varno in enostavno!

Omogočamo plačilo preko:

- predračuna

VALÚ

- Paypal

– 42-coin (kriptovalute v BNB mreži) (kontaktirajte nas pred nakupom za pridobitev naslova za nakazilo)

Uradna stran kovanca: https://42-coin.org https://coinmarketcap.com/currencies/42-coin/

Plačila po povzetju žal ne omogočamo zato, ker bi na ta način vi plačali več, kot pa je to potrebno. Dostavljalec bi vam zaračunal dodatnih 1-2€ za plačilo po prevzemu, mi pa želimo, da vi plačate manj in to po vedno ugodni ceni!

Plačila po prevzemu ne omogočamo tudi zato, ker smo se soočali s problemom neprevzetih pošiljk, mi pa smo vseeno izdelek dobavili, zapakirali in ga poslali stranki. Z vračilom paketa na naš naslov, pa nastanejo tudi dodatni stroški.

Nekatere izdelke (ne vso) je mogoče prevzeti tudi osebno na lokaciji Vrhnika, vendar le po opravljenem naročilu in plačilu ter vnaprejšnjem dogovoru.

V kolikor bi res želeli plačilo s kartico, lahko to storite na naši sorodni spletni trgovini https://e-igrace.com

Vsi vaši plačilni podatki se pošiljajo preko SSL-tehnologije. To je visoko napredna metoda elektronskega kodiranja in varovanja, ki jo uporabljajo tudi banke. SSL-tehnologija zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in jih nikoli ne morejo videti ali zlorabiti nepooblaščene osebe.

Ključavnica na dnu vašega zaslona v statusni vrstici ali v rumeni vrstici z naslovom pomeni, da se nahajate na zaščiteni strani.


Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!