Zgodovina podjetja

INFO IT, Računalniške storitve Tadej Rančov s.p. je mlado slovensko družinsko perspektivno podjetje, ki ga vodi Tadej Rančov dipl. ing. računalništva in informatike (FRI - Ljubljana), ki vodi spletno prodajo.

Podatki o podjetju:

INFO IT Tadej Rančov s.p.
Matična številka: 3220435000
Ident. številka za DDV (ID): 30566622
Zavezanec za DDV: NE
Zavezanec za DDV v EU: DA
Registrski organ: AJPES, izpostava Vrhnika
Šifra glavne dejavnosti: 47.910 (47.910 - Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Podjetje INFO IT Tadej Rančov s.p. je vpisano v Poslovni register Slovenije št. 0700-01- 20070905-0158, z dne 05.09.2007.

S svojim znanjem in izkušnjami smo sposobni svetovati pri prodaji raznovrstnih artiklov in v večini primerov lahko ponudimo tudi podporo.

Svoj uspeh gradimo na znanju in izkušnjah, stalnem učenju, podjetniškem duhu ter učinkoviti izrabi vseh notranjih in zunanjih virov.

Kupcem skušamo biti dober partner, prepoznaven po visoki kakovosti izdelkov, hitrem odzivu, učinkoviti podpori in cenovni konkurenčnosti ter si na tak način ustvarjati korak pred konkurenco.

Nenehno si prizadevamo, da delujemo skladno s poslanstvom, vizijo in strategijo ter v smeri stalnega izboljševanja na vseh področjih.

Našim zvestim kupcem omogočamo ugodne nakupe potrošnega materiala, kartuš in tonerjev v spletni trgovini https://kartusa-toner.si

V spletni trgovini https://www.kulshop.si ponujamo ugodno računalniško opremo in izdelke za dom.

Uresničimo lahko skoraj vse želje naših kupcev. Veseli bomo, če se boste za nasvet ali ponudbo obrnili na nas. Del naših izkušenj bomo z veseljem delili z vami, hkrati pa prisluhnili tudi vašim potrebam in željam.


Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!