SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene na spletni strani top-igrace.si so v evrih in vsebujejo DDV. INFO IT Tadej Rančov s.p, je zavezanec za DDV.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ko kupec potrdi nakup in prejme potrditev na njegov spletni naslov začne veljati kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem, ki je sklenjena samo v slovenskem jeziku. Takrat se cena kupljenega artikla ne sme več spremeniti.

DOSTAVA IN DOBAVA IZDELKOV

STROŠKI DOSTAVE DO NAKUPA 80€, ZNAŠAJO LE 3,70€

Izdelki, ki so na zalogi bodo dobavljeni v 24 do 48 urah. Sicer zelo redko, vendar se lahko zgodi, da nekaterih proizvodov kdaj ne bomo imeli na zalogi, za kar se vam že vnaprej opravičujemo. V takem primeru vas bomo o tem tudi takoj obvestili.

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. Blago, ki je naročeno do 14. ure je lahko odpremljeno še isti delovni dan.

Ker se izdelki in njihova zaloga, na spletni strani www.e-igrace.com osvežujejo le 1x na dan, se lahko zgodi (v malih primerih), da naročenega izdelka nimamo več na zalogi. V kolikor vam v nobenem primeru ne bomo mogli dobaviti naročenega izdelka, vam bomo najkasneje v roku 7 dni, povrnili denar za vaš nakup, v kolikor ste izdelek naročili in plačali s kreditno kartico. V primeru bančnega nakazila, Paypala ali VALÚ, vam znesek povrnemo v 48h.

Ker se izdelki in njihova zaloga, na spletni strani www.top-igrace.si osvežujejo le 1x na dan, se lahko zgodi (v malih primerih), da naročenega izdelka nimamo več na zalogi. Cene izdelkov zagotavlja dobavitelj in v primeru napak s strani dobavitelja, INFOIT Tadej Rančov s.p., ne odgovarja za morebitne napake, do katerih lahko pride pri uvozu. V kolikor vam v nobenem primeru ne bomo mogli dobaviti naročenega izdelka, vam bomo najkasneje v roku 7 dni, povrnili denar za vaš nakup, v kolikor ste izdelek naročili in plačali s kreditno kartico. V primeru bančnega nakazila, Paypala ali VALÚ, vam znesek povrnemo v 48h.

PLAČILO

Plačevanje na spletni strani https://www.top-igrace.si je varno in enostavno!

Omogočamo plačilo preko:

- predračuna

VALÚ

- Paypal

– 42-coin (kriptovalute v BNB mreži) (kontaktirajte nas pred nakupom za pridobitev naslova za nakazilo)

Uradna stran kovanca: https://42-coin.org https://coinmarketcap.com/currencies/42-coin/

Plačila po povzetju žal ne omogočamo zato, ker bi na ta način vi plačali več, kot pa je to potrebno. Dostavljalec bi vam zaračunal dodatnih 1-2€ za plačilo po prevzemu, mi pa želimo, da vi plačate manj in to po vedno ugodni ceni!

Plačila po prevzemu ne omogočamo tudi zato, ker smo se soočali s problemom neprevzetih pošiljk, mi pa smo vseeno izdelek dobavili, zapakirali in ga poslali stranki. Z vračilom paketa na naš naslov, pa nastanejo tudi dodatni stroški.

Nekatere izdelke (ne vso) je mogoče prevzeti tudi osebno na lokaciji Vrhnika, vendar le po opravljenem naročilu in plačilu ter vnaprejšnjem dogovoru.

V kolikor bi res želeli plačilo s kartico, lahko to storite na naši sorodni spletni trgovini https://e-igrace.com

Vsi vaši plačilni podatki se pošiljajo preko SSL-tehnologije. To je visoko napredna metoda elektronskega kodiranja in varovanja, ki jo uporabljajo tudi banke. SSL-tehnologija zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in jih nikoli ne morejo videti ali zlorabiti nepooblaščene osebe.

Ključavnica na dnu vašega zaslona v statusni vrstici ali v rumeni vrstici z naslovom pomeni, da se nahajate na zaščiteni strani.


VAROVANJE IN ZASEBNOST
Podjetje INFO IT Tadej Rančov s.p. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke uporabnikov in kupcev ter jih ne bo v nobenem primeru posredoval tretjim osebam. Prenos osebnih podatkov med vašim računalnikom in stranjo top-igrace.si poteka po varni kodirani povezavi. Vaši podatki so zaščiteni pred ponarejanjem, izgubo, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom s strani drugih oseb. Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za uspešno dostavo naročenega artikla ter promocijske namene (akcije, popusti, e-sporočanje). Uporabnik se lahko odjavi na prejemanje e-novic kadarkoli s klikom na spodnjo povezavo v e-sporočilu. V primeru spora si podjetje prizadeva rešiti nesoglasje sporazumno. Pritožba se odda na poštni naslov info@top-igrace.si in je zaupne narave. Spletna trgovina top-igrace.si uporablja kodirni ključ in SSL (Secure Socket Layer) tehnologijo ter varnostne metode, ki jih uporabljajo banke in zanesljive spletne trgovine.

GARANCIJA IN PO-PRODAJNE STORITVE
Za artikle za katere je izdana garancija, ob izpolnjevanju garancijskih pogojev in v garancijskem roku, prodajalec jamči brezhibno delovanje. Garancijski rok začne teči z dnem dostave blaga kupcu. Če izdelek ni popravljen v 45 dneh, ima kupec pravico zahtevati nov izdelek ali popravilo izdelka ali pravico do vračila kupnine. Garancija je veljavna ob predložitvi računa zato ga shranite. Podjetje INFO IT Tadej Rančov s.p. (v nadaljevanju prodajalec in serviser) kupcu jamči brezhibno delovanje njenih izdelkov za čas 1 (eno) ali 2 (dveh) let od izročitve izdelka njenemu kupcu (garancijski rok). Prodajalec se zavezuje, da bo napake pri delovanju izdelka, ki bi se pojavile v garancijskem roku na svoje stroške odpravil sam, v času, ki ne bo daljši od 45 dni od prodajalčevega prejema reklamiranega izdelka in kupčevega pisnega obvestila o napaki oz. da bo kupcu v navedenem roku izročil nov izdelek iste vrste in najmanj iste kakovosti. Garancija pokriva tudi stroške prevoza oz. dostave v višini stroškov javnega transportnega sredstva oz. pošte.

POSTOPEK UVELJAVLJANJA REKLAMACIJ:
POTREBNA DOKUMENTACIJA
Dokumenti potrebni za vložitev zahtevka za nadomestne dele so:
- račun (preverjanje reklamacije v garancijskem roku)
- izpolnjen in podpisan garancijski list, ki je bil priloga kupljenemu izdelku in izdanemu računu
- izpolnjen OBRAZEC ZA VRAČILO z opisom napake in podpisom kupca
- vse skupaj pošljete na naslov INFO IT Tadej Rančov s.p. Vrtnarija 14,b 1360 Vrhnika

Ob prejetju artiklov in dokumentacije se podjetje INFO IT Tadej Rančov s.p. prepriča o pravilni izpolnitvi ter kupcu v zamenjavo pošlje popravljen artikel.

VEČ O VRAČILIH IN STVARNIH NAPAKAH IZVESTE - TUKAJ

POŠKODBA PAKETA
V primeru vidne poškodbe paketa ob dostavi, paket odklonite in zahtevajte zapisnik. Pokličite nas ali pišite nam na info@top-igrace.si. Paket se bo vrnil k nam, sami pa vam bomo čim prej poslali novega.

PROMOCIJSKE KODE UGODNOSTI
Naše kupce želimo ob posebnih priložnostih razveseliti z dodatnimi popusti. V ta namen jim preko e-novic pošljemo promocijsko kodo, s katero lahko prihranijo 5 EUR 10 EUR, 15 EUR pri končni ceni. Ko dodate želeni artikel v košarico kliknite na »Poglej košarico« ter spodaj levo pod KUPON (KODA ZA POPUST) vnesite kodo. Popust se prikaže takoj. Promocijski kuponi so časovno omejeni, datum veljavnosti je izrecno napisan v sporočilu.

E-NOVICE
Ob prijavi na e-novice uporabnik vnaprej soglaša z občasnim prejemanjem novih ponudb, reklamnega materiala, promocijskih akcij ter kod ugodnosti. INFO IT Tadej Rančov s.p. se obvezuje, da e-naslova vpisanih strank ne bo na noben način zlorabil. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja e-novic s klikom na povezavo v spodnjem delu e-novice.

ARHIVIRANJE POGODBE
Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja INFO IT Tadej Rančov s.p. Vrtnarija 14,b 1360 Vrhnika. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

PRITOŽBE IN SPORI
V primeru nesporazuma in pritožbe se določi osebo s katero se kupec v primeru težav poveže telefonsko, po elektronski pošti na info@top-igrace.si ali pisno. Postopek je zaupne narave. Zaradi nesorazmernosti stroškov pri reševanju spora na sodišču in ekonomsko vrednostjo zahtevka, si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh rešiti spor sporazumno z najnižjimi možnimi stroški za obe strani.

Pravno opozorilo ponudnika v zvezi z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov:

Na podlagi 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (nadalje: ZIsRPS) kot ponudnik obveščamo potencialne stranke, ki so potrošniki (fizične osebe, ki pridobivajo ali uporabljajo blago in storitve za namene zunaj svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti), da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (nadalje: IRPS) kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS.
Besedilo Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov je dostopno na: https://www.uradni-list.si
INFO IT Tadej Rančov s.p., ki kot ponudnik blaga omogoča spletno trgovino na območju Republike Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS):

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Spremljanje obiska stranke in beleženje podatkov (neosebni podatki):
Spletna trgovina top-igrace.si beleži podatke o obiskanosti trgovine (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletnem mestu, obiskane strani ter podstrani) Te informacije uporabljamo za merjenje obiskanosti našega spletnega mesta in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Podatki obiskovalcev niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Varstvo otrok
Trgovec v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Trgovec v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.
Trgovec brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od otrok, tretjim osebam, razen staršem oziroma skrbnikom.
Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.


Mnenja uporabnikov in ocene izdelkov
Mnenja, komentarji in ocene izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov.

Trgovec ne odgovarja za vsebino mnenj, komentarjev in ocen izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci. Trgovec mnenja, komentarje in ocene pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva, obscena ali po mnenju Trgovca ne nudijo koristi drugim uporabnikom ali obiskovalcem spletne trgovine. Trgovec ne odgovarja za informacije v mnenjih, komentarjih in ocenah ter se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz teh informacij.

Z oddajo mnenja, komentarja ali ocene se uporabnik oziroma obiskovalec izrecno strinja s pogoji uporabe in Trgovcu dovoljuje objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih. Trgovec ima pravico vsebino mnenja, komentarja ali ocene uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Trgovca, vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah. Avtor mnenja, komentarja ali ocene hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja, komentarje ali ocene ter da te pravice brezplačno, neizključno in časovno neomejeno prenaša na Trgovca.


Odgovornost
Čeprav se Trgovec trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, ki so naprodaj v spletni trgovini, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Trgovec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. V primeru poškodovanja pošiljke to stori tako, da pošiljko prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik. Trgovec bo skupaj s Pošto Slovenije poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.


Pritožbe, spori in uporaba prava
Trgovec spoštuje veljavne predpise s področja varstva potrošnikov. Trgovec ima vzpostavljen učinkovit sistem obravnavanja pritožb in ima določeno osebo, s katero se v primeru težav uporabnik (kupec) lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Uporabnik (kupec) se v primeru težav lahko po pomoč obrne na tel. št.: 040/818-984. Pritožbo lahko uporabnik (kupec) odda na elektronski poštni naslov info@top-igrace.si . Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Trgovec bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil uporabniku (kupcu), kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Trgovec si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) izključno krajevno pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Trgovec in uporabnik (kupec) kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču.

Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

Registracija in elektronska pošta

Uporabnik z registracijo soglaša, da lahko upravitelj pri komunikaciji uporablja elektronsko pošto, pri čemer le ta vključuje najmanj posredovanje naslednje e-pošte:

potrdilo, da je bilo naročilo uspešno oddano
potrdilo, da je naročilo v fazi izvedbe
obvestilo, da je bilo naročilo oddano dostavni službi
obvestilo, da je naročilo pripravljeno za prevzem
povabilo k sodelovanju v anketi (cca 7 dni po opravljenem nakupu)
zahvala z obvestilom o zbranem številu točk v preteklem mesecu in informacijo o iz tega izhajajočih ugodnostih v začetku tekočega meseca za pretekli mesec
Pri komunikaciji z uporabniki uporabljamo tudi poseben program, ki skrbi, da se na top-igrace.si nič ne spregleda, pozabi ali morebiti naredi narobe. Program vam bo ustrezna obvestila poslal po potrebi.

Sprejem komercialnih sporočil lahko vsak uporabnik ureja sam v svojem profilu.

Avtorske pravice

Objavljene vsebine in tehnologije so last INFO IT Tadej Rančov s.p.. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi deli programske kode, vsa programska arhitekura in inžiniring, grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti INFO IT Tadej Rančov s.p. je prepovedano.

Dobavitelj ali uporabnik z objavo svojih vsebin dovoljuje INFO IT Tadej Rančov s.p. ter vsem ostalim ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih knjižnic, kategorij in ostalih funkcij portala ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvrščanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

Oznake pri izdelkih

Nekateri izdelki imajo v naslovu dodatni opis npr.: (XX KOS V DSP)  kar pomeni, da celoten paket vsebuje XX izdelkov, ob nakupu pa velja le za 1 kos in ne toliko, kolikor jih celoten paket vsebuje.

Dovoljenje za uporabo

Uporabniki lahko vsebine in storitve uporabljajo skladno z zgoraj navedenimi pogoji. Za druge oblike uporabe vsebin je potreben predhoden dogovor z upraviteljem.

Pri tem je izrecno prepovedano:

- kraja ali kopiranje baze podatkov delno ali v celoti,
- vsako kopiranje, distribuiranje, spreminjanje vsebin ali njihovo razširjanje na kakršenkoli drug način, razen kopiranja rezultatov za osebno uporabo,
- spreminjanje ter vključevanje spletne strani v drugo spletno stran, prodaja ali nadgradnja dela ali spletne strani v celoti,
- posnemanje in izvajanje dejavnosti, ki bi škodovale ugledu, delovanju in/ali uporabi spletne strani in/ali upravitelja,
- uporaba avtomatskih poizvedb oziroma uporaba avtomatiziranih sredstev (kot so žetveni programi, roboti, pajki ali strgala), ki avtomatsko pridobivajo podatke s spletne strani ali na drugačen način avtomatsko posegajo ali komunicirajo s spletno stranjo, razen za spletne iskalnike Najdi.si, Google, Yahoo in Bing,
- uporaba računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitve ter njegovi programski in strojni opremi
- ter uporaba storitve, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom.

Politika zasebnosti in piškotki

Več informacij o piškotkih dobite TUKAJ!


Spremembe splošnih pogojev poslovanja
Trgovec lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine Trgovca, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Splošne pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani top-igrace.si Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Uporabnik, ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Splošnih pogojev poslovanja ne strinja, mora v roku osmih dni od objave obvestila o spremembi in/ali dopolnitvi Splošnih pogojev poslovanja preklicati svojo registracijo, sicer se po izteku tega roka šteje in nasproten dokaz ni dopusten, da uporabnik spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja sprejema. Preklic registracije se naredi tako, da uporabnik s pisno izjavo Trgovcu sporoči preklic.

Pravica do obveščanja

Imate pravico do ne plačljivih informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@top-igrace.si ali nam pošljite zahtevek po pošti.

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Ponudnik do preklica obvešča o novostih v ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih Ponudnik nudi svojim uporabnikom (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra …). Za prijavo na e-novice INFO IT Tadej Rančov s.p. zbira sledeče podatke preko vnosnega obrazca na spletni strani top-igrace.si in Facebook strani: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov, telefon in rojstni datum.

Obvestila: po prijavi na obvestila bosta vaše ime, tel. številka in vaš elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v reklamne namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil se prijavite le, če je ob naročilu kot gost obkljukano posebno polje, ki vam omogoča prijavo.

Po izpolnjenem obrazcu na spletni strani top-igrace.si z elektronskim naslovom, uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice Ponudnika (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljalec INFO IT Tadej Rančov s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pravica, da od podjetja INFO IT Tadej Rančov s.p. kot upravljalca osebnih podatkov kadarkoli zahtevam:
Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

- namene obdelave,

- vrste osebnih podatkov, uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah,

- predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja,

- obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.

Razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika.

Eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določim sam (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevam drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki). Za dodatne kopije, ki jih zahtevam, lahko upravljalec zaračuna razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov.

Popravek netočnih osebnih podatkov.

Omejitev obdelave, kadar:

- oporekam točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki upravljalcu omogoča preveriti točnost osebnih podatkov,

- je obdelava nezakonita in nasprotujem izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevam omejitev njihove uporabe,

- upravljalec osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, pa jih jaz potrebujem za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličem to privolitev za obdelavo osebnih podatkov.

Izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujem drugemu upravljalcu, ne da bi me prvotni upravljalec pri tem oviral.

Zahtevajte izbris osebnih podatkov:

Lahko zaprosite za izbris vseh vaših osebnih podatkov, tudi če nimate ustvarjenega svojega računa. Vnesite svoj email in poslali vam bomo povezavo s pomočjo katere lahko izbrišete vse svoje podatke (ime, email, naslov, itd.) kateri so bili shranjeni na naši strani.
Če imate ustvarjen svoj račun, se prijavite in oddajte zahtevek za izbris svojega računa s pomočjo povezave v vaši nadzorni plošči.

Še vedno boste lahko uveljavljali vse pravice v zvezi z nakupi, ampak prepričajte se, da imate shranjene vse račune nakupov.

Za več informacij o varstvu osebnih podatkov, obiščite uradno spletno stran GDPR.

Prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov.

Da zame ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov, ki ima pravne učinke v zvezi z mano ali na podoben način name znatno vpliva, če so izpolnjene predpostavke iz člena 22 Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Pravica, da zoper upravljalca vložim pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menim, da obdelava mojih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Postopek uveljavljanja pravic
Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljalca, in sicer na elektronski naslov info@top-igrace.si.

Seznanjen sem, da lahko upravljalec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljalec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Privolitev
Z uporabo spletnega mesta top-igrace.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Upravljalec osebnih podatkov je: INFO IT Tadej Rančov s.p., Vrtnarija 14,b, 1360 Vrhnika, Slovenija. Uporabnik lahko kadarkoli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljalec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu INFO IT Tadej Rančov s.p. pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@top-igrace.si


Splošne pogoje poslovanja je sprejel direktor Trgovca, v Vrhniki, dne 24.5.2018

Z vstopom na spletno stran top-igrace.si soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Splošni pogoji poslovanja na enem mestu INFO IT Tadej Rančov s.p. SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA.pdf


Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini!


Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!