Otroška igrača Mladi slaščičar (pica, pita, torta) Več

Otroška igrača Mladi slaščičar (pica, pita, torta)

Novo

Odlična igrača za otroke, ki razvija mišljenje, pozornost, buri domišljijo in spodbuja veselje pri igri.

Več podatkov

9,80 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Mladi slaščičar je čudovit igralni komplet za ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin. V kompletu je lesen pladenj, podloge za pico, pito, torto in komplet pisanih figuric za dekoracijo, ki se pritrjujejo z ježki. Če se otrok odloči, da bo pripravil pico, na pladenj položi podlago za pico, izbere ustrezne figure in jih prilepi s pomočjo ježkov na ustrezno mesto. K različnosti igre pa pripomorejo raznovrstne figure, ki so zamenljive - otrok lahko naredi sladko pico ali torto z zelišči, nato pa si skupaj z njim izmislite smešna imena za nenavadne jedi. Igra z mladim slaščičarjem razvija mišljenje, spomin, buri domišljijo, spodbuja fino motoriko in koordinacijo gibanja, otroku pomaga pokazati svoje znanje, domišljijo ter ustvarjalnost.

Značilnosti izdelka

Vrsta: igra, opremljena z ježki (velcro) za varnejše pritrjevanje

Velikost: 285*195*6 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost z elementi HDF

Teža: 180 g

Komplet vsebuje: lesen pladenj z ježki za pritrjevanje, komplet lesenih figur, zamenljive papirnate podloge

Vrsta: razvrščevalna, pritrjevanje na ježkih

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

0-3.gif      EN 71

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!