Otroška razvojna igrača deščice Seguin živali, set 18 kosov Več

Otroška razvojna igrača deščice Seguin živali, set 18 kosov

Novo

Odličen učno-igralni set za otroke, ki razvija spomin, mišljenje, pozornost in  spodbuja veselje pri igri.

Več podatkov

9,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Deščice Seguin so svetovno znani učno-igralni set, na okvirjih so izrezane figure različnih oblik, ki po obliki in barvi ustrezajo vstavljankam. Set vsebuje 18 geometrijskih vstavljank - figur, ki so shranjene v lični leseni škatli. Posebnost igre z deščicami Seguin se skriva  v preprostosti poteka igre. Otroku pokažite deščico z že nameščenimi vstavljankami, nato pa jih stresite na mizo, premešajte in predlagajte, da sam postavi vse vstavljanke na svoja mesta. Ta zabavna igra prinaša neprecenljive koristi, saj razvija mišljenje, spomin, utrjuje pozornost, zbuja domišljijo, omogoča vizualno in otipno zaznavanje, oblikuje koordinacijo gibov in fine motorične sposobnosti, aktivira kognitivno aktivnost, radovednost ter govor. Seti Seguin so primerni za raziskovalno in korekcijsko delo z otroki po Seguinovi metodi za pedagoge in psihologe v izobraževalnih ustanovah, pa tudi za organiziranje različnih igralnih dejavnosti doma s starši. 

Značilnosti izdelka

Vrsta: Igrače Montessori

Velikost: 110*160*50 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost

Teža: 375g

Komplet vsebuje: leseno škatlo za shranjevanje, 18 okvirjev, 18 figur – vložkov

Vrsta:  deščice Seguin

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

0-3.gif      EN 71

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!