Otroška razvojna igrača Montessori Več - manj Več

Otroška razvojna igrača Montessori Več - manj

Novo

Odlična lesena igrača za spoznavanje velikosti in oblik, ki poleg razvoja fine motorike vpliva tudi na domišljijo, vztrajnost, spomin in spodbuja veselje pri igri.

Več podatkov

Trenutno ni zaloge

6,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Vstavljanke Montessori več - manj so učna igrača, ki je primerna za razvoj veščin v zgodnjem otroškem obdobju in vključuje metodo učenja znane pedagoginje Marije Montessori. Igrača je narejena v obliki barvne deščice oziroma okvirja in nabora vstavljank z držali, primernimi za otrokove prste. Z vstavljankami je zelo preprosto organizirati igro, naloga otroka je, da na deščici samostojno najde ustrezno mesto za vse vstavljanke in jih tudi pravilno vstavi. Vstavljanke pomagajo otroku spoznavati in ločevati velikosti ter oblike geometrijskih likov. Igra po sistemu Montessori nudi otroku pozitivna čustva in razvija spomin ter mišljenje, bogati domišljijo, krepi vztrajnost in vzbuja radovednost. Uporaba vstavljank vpliva na fino motoriko in gibalno koordinacijo.

Značilnosti izdelka

Vrsta: Igrače Montessori

Velikost: 285*195*6 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost z elementi HDF, plastični ročaj

Teža: 270 g

Komplet vsebuje: leseno deščico z okvirjem, nabor geometrijskih likov - vstavljank, komplet plastičnih držal (barve plastičnih izdelkov na sliki se lahko razlikujejo od dejanskih)

Vrsta: Montessori

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

0-3.gif      EN 71

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!