Otroška razvojna igrača Predalnik - živi svet Več

Otroška razvojna igrača Predalnik - živi svet

Novo

Raznovrstna otroška igrača vsebuje različne igre in pomaga pri razvoju razmišljanja, logike ter fine motorike.

Več podatkov

18,50 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Predalnik je neverjetna izobraževalna igrača, ki združuje več zanimivih iger in dejavnosti hkrati: vstavljanje, razvrščanje, štetje ter primerjanje predmetov. Večnamenska igrača je sestavljena iz lesene osnove, štirih majhnih predalov za razporeditev in velikega predala za shranjevanje, v katerem so 4 ploskve in 16 figur. Naloga otroka v tej igri je, da vstavi figure v ustrezna mesta na ploskvah ali vstavi figure v posebne reže ohišja in jih pri tem razvrsti po barvi, obliki ali sliki. Ta vznemirljiv proces igre pomaga razviti logično razmišljanje in koordinacijo gibanja, trenira spomin ter domišljijo. Pri igri s predalnikom so aktivni otrokovi prsti, razvija se fina motorika in spodbuja razvoj govora. Otrok pri tem izraža pozitivna čustva, pomaga mu pri razvoju radovednosti, vztrajnosti in potrpljenja. Predalnik je primeren za igro otroka skupaj s starši in je neprecenljiv pripomoček pri pouku s pedagogi ter psihologi v otroškem vrtcu.

Značilnosti izdelka

Vrsta: predalnik

Velikost: 140*140*85 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost, z elementi HDF

Teža: 550 g

Komplet vsebuje: leseno ohišje predalnika, 4 majhne izvlečne predale, 1 velik izvlečni predal, ploskve s kompletom lesenih figur

Vrsta: razvrščanje, predalniki

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija  

0-3.gif      EN 71

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!