Otroška razvojna igrača Velik tetris, mačke Več

Otroška razvojna igrača Velik tetris, mačke

Novo

Odlična igrača za razvijanje logičnega razmišljanja, vztrajnosti, potrpljenja in spoznavanje matematičnih osnov.

Več podatkov

11,50 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Tetris je znana izobraževalna igra. Sestavljen je iz raznobarvnih figur različnih oblik. Odličen je za razvijanje logičnega mišljenja, fine motorike, matematičnih osnov, vztrajnosti in potrpljenja. Otrokova naloga je, da brez napake vstavi vse elemente Tetrisa. To ni tako enostavno, saj pogosto ravno eno ali nekaj figuric ne more vstaviti, da bi nastala celotna slika. Starši ali pedagog naj otroku le pomagajo, sestavlja pa naj sam otrok. Če se vaš otrok nauči hitro in brez pomoči odraslih sestaviti Tetris, mu lahko nalogo malo otežite - cilj igre naj ne bo samo sestaviti tetris, ampak to narediti v določenem zaporedju glede na barve.

Vrsta: tetrisi

Velikost: 285*195*6 mm

Material: MDF

Teža: 250 g

Komplet vsebuje: leseno deščico, komplet lesenih figur

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

0-3.gif      EN 71

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!