Prijateljica Nebulous Stars - več motivov Več

Prijateljica Nebulous Stars - več motivov

Novo

Pripravimo prostor za naše najljubše prijateljice, Nebulous Stars! Zberite in pobarvajte vseh 6 domišljijskih živalic, ki vam bodo mežikale s svojimi sijočimi očmi!


Opomba: Izdelek je na voljo v različnih motivih. Cena je za 1 kos. Pri oddaji naročila lahko v polje Opomba navedete želeno barvo/motiv/različico izdelka.

Več podatkov

13,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Opozorilo. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Barve in izdelki se lahko razlikujejo od prikazanih. Prosimo shranite te informacije za kasnejšo uporabo. Pozor! Lahko pusti madeže na nekaterih površinah. Vsebina: figurica, 5 akrilnih barv, lak z bleščicami, 2 čopiča, plastična palčka in kristalčki. Navodila: 1. Figurico pobarvajte s svojimi najljubšimi barvami. 2. Pred nanosom druge barve počakajte, da se prvi sloj barve popolnoma posuši. 3. Kristalčke prilepite s kapljico barve. 4. Z zobno krtačko (ni priložena) ustvarite poseben galaktični učinek. 5. Na koncu nanesite še plast laka z bleščicami.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!