Adora 3 okvirji Več

Adora 3 okvirji

Novo

29,76 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Le enkrat v življenju imajo naši malčki majceno ročico, ki se lahko cela skrije za dvema prstoma. Ohranite te spomine s setom Adora, s katerim lahko naredite odtis otroških rok ali stopal. V setu tridelni okvir - eden za sliko in dva za odtis dlani ter stopala, 2xmasa 50g, valjček, lepilni trak, navodila. Velikost okvirja 17x22cm. Barva ozadja: siva z zvezdicami, dodatna modro/roza podlaga. Primerno za starost 0,1,2,3 let.
Širina:0.23
Spol:M,Ž
Teža:1.362
Primerna starost:0,1,2,3
Višina:0.18
Opozorilo!:Artikel ni igrača. Uporabljajo naj ga le odrasle osebe. Po odtisu umijte dojenčkovo roko/nogico. Pazite, da masa ne pride v stik z očmi ali usti. Med ustvarjanjem ves čas opazujte otroka in odstranite male koščke mase izven otrokovega dosega. Ne dovolite,
Globina:0.11
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!