DRUŽABNA IGRA OKVIRITY! Več

DRUŽABNA IGRA OKVIRITY!

Novo

Okvirity je zabavna možganska telovadba za vso družino, s katero boste krepili pozornost, logično sklepanje in hitre prste.Igro začnite z 12 barvnimi okvirji. Oglejte si obrnjeno karto in svoje okvirje postavite tako, da se ujemajo s prikazanim vzorcem. Nato hitro položite roko na karto in jo osvojite. Zmaga tisti, ki osvoji največ kart.


Z okvirji v štirih barvah in treh velikosti boste za iskanje pravih potrebovali ostro oko in hitre prste, da prehitite nasprotnike. Zahtevnost vzorcev se stopnjuje, zato so primerni za vse starosti. Začnite s preprostimi oblikami in razvrščanjem okvirjev vodoravno po površini mize.

Več podatkov

27,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
SLOVENIJA - Naziv izdelka: DRUŽABNA IGRA OKVIRITY (PM16N)
OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let.
Priporočena starost: 6+
Poreklo: Kitajska. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si
Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.
ŠIRINA:27
GLOBINA:27.2
VIŠINA:6.5
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!