Družabna igra za odrasle Shit Happens - 50 shades of shit Več

Družabna igra za odrasle Shit Happens - 50 shades of shit

Novo

SHIT HAPPENS 50 SHADES OF SHIT – DRUGAČNA IN ZABAVNA DRUŽABNA NAMIZNA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igralnih kart
Za 2 + igralca
Primerna starost 18 +
Soočite se z realnostjo – neprijetne reči se dogajajo prav vsem, drži? Včasih že zgodaj zjutraj stopimo v pravo sranje. Zakaj se mu ne bi preprosto nasmejali!
Pripravite se na nekoliko bolj direktno pustolovščino! Pravzaprav zelo direktno – ta igra gre takoj v bistvo! Vsak od igralcev dobi tri karte, ki jih mora razvrstiti glede na indeks groze, ki so ga dolga leta razvijali različni strokovnjaki. Dodatno karto lahko tisti, ki je na potezi, osvoji tako, da pravilno določi njen indeks groze glede na tiste karte, ki že ležijo pred njim. No, kam bi uvrstili in kako osvojili karto, ki prikazuje, kako zaspite na plaži in dobite opekline tretje stopnje? Bi jo umestili za karto, ki prikazuje trenutek, ko vidite svojega očeta golega, za karto, kjer vam telefon pade v stranišče, ali za karto, ki prikazuje, kako močite posteljo prav vsako noč? Težka dilema, kaj? Kdor prvi zbere 10 kart ter premaga vso grozo in bedo, zmaga!

Še vedno berete ta navodila? Odprite že škatlo in naj se zabava brez milosti prične! Saj res, podrobnejša navodila v slovenskem jeziku najdete v škatli in na spletni strani www.shithappens.si!
Opozorilo: Za igranje te igre je potrebno znanje angleškega jezika.

Več podatkov

25,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
SHIT HAPPENS 50 SHADES OF SHIT – DRUGAČNA IN ZABAVNA DRUŽABNA NAMIZNA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igralnih kart. Za 2 + igralca. Primerna starost: 18 let +
Soočite se z realnostjo – neprijetne reči se dogajajo prav vsem, drži? Včasih že zgodaj zjutraj stopimo v pravo sranje. Zakaj se mu ne bi preprosto nasmejali? Odprite škatlo in naj se zabava brez milosti prične! Podrobnejša navodila najdete na spletni strani www.shithappens.si.
Opozorilo: !!! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA !!!
Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!