Šivanje moje prve lutke - Panda D1 Več

Šivanje moje prve lutke - Panda D1

Novo

Sešijte 25 cm visoko ljubko in modno igračo s kompletom za šivanje Avenir. Sledite priloženim navodilom in izdelajte prisrčnega plišastega prijatelja. Ta komplet za šivanje je odličen za razvoj fine motorike ter za igro med starši in otroki. S pomočjo navodil bo vaš otrok osvojil različne tehnike šivanja.

Več podatkov

20,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana. Poreklo: Kitajska. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Ta komplet vsebuje plastično vrečko. Opozorilo! Vrečka ni igrača. Vrečke ne puščajte v bližini majhnih otrok. Nevarnost zadušitve.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!