BUNDLE RAIDEN FLIGHT STICK PRO PC + ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Več

BUNDLE RAIDEN FLIGHT STICK PRO PC + ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

Subsonic

Novo

57,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Joystick za simulacijo letenja je združljiv z vsemi računalniškimi igrami za letala. Za igralce in izkušene pilote, ki želijo izboljšati svojo igralno izkušnjo.

Paket vsebuje tudi igro Ace Combat 7: Skies Unknown, tako da ste z nakupom tega kompleta pripravljeni na takojšnjo letalsko izkušnjo.

 RAIDEN FLIGHT STICK PRO

Joystick za simulacijo letenja za PC, združljiv s simulatorji letenja X-plane, Ace Combat...

  • 4 osi, 12 akcijskih gumbov, plin in sprožilec
  • Programsko nastavljive tipke
  • Vgrajen je vibracijski motor za popolno igralno izkušnjo
  • Obojestranska za levičarje in desničarje

 ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

Legendarna, triindvajset let stara serija letalskih bojnih arkad Ace Combat bo v sedmo najbolj spektakularna in napeta. V vojni med izmišljenima državama Oseo in Eruseo bomo nastopili v vlogi pilota prve, ki se bojuje proti robotskim sovražnim enotam. Skies Unknown se bo za razliko od Assault Horizona vrnil v mešanico realnega in izmišljenega sveta, kjer se prava letala in orožja srečajo z gromozanskimi zračnimi ladjami in fantastičnimi raketami. V primerjavi s starejšimi deli serije bo igra ponudila veliko svobodo pri tem, kako opraviti misijo – se bomo bojevali z zračnimi sovražniki, se spustili tik nad tla ali poleteli skozi ozko globel?
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!