FR-TEC INARI GAMING HEADSET SLUŠALKE Več

FR-TEC INARI GAMING HEADSET SLUŠALKE

FRTEC

Novo

27,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Slušalke Inari imajo stereo zvok HD s 50 mm zvočnikom. Izvlečni in enosmerni mikrofon je kot nalašč za spletne igre. Pleten kabel, ki se ne zapleta (1,2 m), zagotavlja veliko trdnost in vzdržljivost. Mini priključek 3,5 mm Plug-and-Play omogoča združljivost z vsemi platformami na trgu. Upravljanje glasnosti in izklopa zvoka, vgrajeno na kabel, omogoča neposreden in natančen nadzor. Tkana tkanina in imitacija usnjenega naglavnega traku zagotavljata večje udobje in vzdržljivost. Njene blazinice so zasnovane tako, da zagotavljajo večjo izolacijo in dobro počutje.

Slušalke Inari imajo odlično kakovost zvoka, so opremljene s podaljševalnimi kabli za PC/MAC, in so daleč najboljše in brez konkurence, v svojem cenovnem razredu.

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!