JAM AUDIO LIVE LARGE BLUE IN-EAR HEADPHONES Več

JAM AUDIO LIVE LARGE BLUE IN-EAR HEADPHONES

Jam Audio

Novo

27,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

JAM AUDIO LIVE LARGE BLUE IN-EAR HEADPHONES brezžične slušalke vam bodo omogočile do 7 ur predvajanja pred polnjenjem, 10-metrski razpon Bluetooth® pa je stvar razkošja.

Prostoročno klicanje

Odgovorite na telefon, ne da bi prekinili povezavo s slušalkami. Live Large ve, kdaj prihaja klic, in začasno ustavi glasbo, preden zazvoni. Ko odložite slušalko, se glasba začne predvajati tam, kjer se je končala. Če kličete vi, samo začnite klicati s telefona in slušalke bodo samodejno opravile svoje prostoročno delovanje.

Pripravljeni na vadbo

Te posebej oblikovane slušalke z oznako IPX4 vam omogočajo boj proti vsem elementom. Telovaditi? V dežju? Ni problem. Te slušalke so popolnoma odporne na znoj in dež.

Življenjska doba baterije

Brezžične slušalke LIVE LARGE omogočajo do 7 ur predvajanja.

Bodite brez žic, s katerimi ste povezani s pametno napravo. Live Large so združljivi s tehnologijo Bluetooth in vam omogočajo uporabo znotraj 10 metrov od vaše povezane naprave.

Prilagodite kabel

Prilagodite dolžino kabla slušalk za optimalno prileganje.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!