MARVO KG972W EN-BL+WH BREZŽIČNA TIPKOVNICA Več

MARVO KG972W EN-BL+WH BREZŽIČNA TIPKOVNICA

Marvo

Novo

112,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

VISOKA ZMOGLJIVOST MEHANSKE TIPKOVNICE PO MERI

Marvo KG972W je 95 tipk/98 % postavitev popolne in najboljše mehanske tipkovnice po meri z našo inovativno in patentirano zasnovo tesnila. Dosegli smo visokokakovostno tipkovnico z montažo na tesnilo z odličnim zvokom, udobno prilagodljivostjo in trpežno izdelavo, ki ponuja vrhunsko izkušnjo po ugodni ceni!

ZASNOVA ZA NAMESTITEV NA TESNILO

Silikonska podloga Sandwich Gasket, vstavljena med ohišje in ploščo tiskanega vezja, odpravlja pomanjkljivost tradicionalne zasnove, saj nima podpore na glavnem območju tipkanja, in blaži udarce pri vsakem pritisku tipke. Silikonska podloga maksimalno izkorišča funkcijo pritrditve tesnilne zasnove, ki ustvarja mehkejši občutek pri tipkanju in zvoke tipkanja, podobne dežnim kapljicam. Neželeni hrup je mogoče zmanjšati, ne da bi se pri tem spremenil otipni občutek. Blazinice ne vplivajo na stikalni mehanizem, kar pomeni, da stabilnost tipk ni ogrožena.

98 % BREZŽIČNA MEHANSKA TIPKOVNICA RGB Z MOŽNOSTJO HOT-SWAPPABLE ZAMENJAVE STIKAL

Marvo KG972W 98 % razporeditev v treh načinih ustreza uporabnikovim potrebam po ločenih puščičnih, funkcijskih in številčnih tipkah. Razporeditev 95 tipk zagotavlja najbolj gladko krivuljo navad ter razvija učinkovitost pri igranju iger in delu.

TRIJE NAČINI POVEZAVE

Komplet mehanske tipkovnice po meri ima tri načine povezave: Bluetooth, brezžični 2,4G in USB. Zanesljiva in hitra povezava z namiznimi računalniki, tabličnimi računalniki in drugimi napravami. Bluetooth omogoča povezavo več naprav hkrati in preklapljanje med več napravami. Združljiv z napravami Apple, Microsoft in Android.

Z NAVITIM KABLOM USB PO MERI, PODPIRA TRISTRANSKO VTIČNICO

Po meri navit kabel USB računalnika Marvo KG972W, ki je oblikovan tudi tako, da se ujema z vašo tipkovnico, prav tako ni pomembno, s kakšno vrsto konfiguracije delate. Kabel je trpežen in prilagodljiv, navita zasnova pa omogoča lažjo namestitev kablov v različne prostore. Na spodnjem delu tipkovnice so trije izhodi za kable, ki ustrezajo vsem nastavitvam vaše mize.

HOT-SWAPPABLE

Stikala HOT-SWAPPABLE so nameščene na tiskanem vezju, zato lahko stikala namestite ali zamenjate brez spajkanja. PCB posebej podpira tako 3- in 5-pinska mehanska stikala MX, da zlahka podpira različna mehanska stikala.

Hitro lahko prilagodite svojo tipkovnico in zamenjate stikala, ki jih želite na tipkovnici.

* Združljivo s skoraj vsemi mehanskimi stikali SMD-LED sloga MX na trgu (vključno z Gateron, Kailh itd.)

OSVETLITEV RGB Z UČINKI

KG972W ima več načinov osvetlitve RGB, ki jih lahko preprosto preklapljate s preprostimi bližnjicami. S priloženo programsko opremo lahko ustvarite svoje učinke RGB. S programsko opremo lahko nastavite vse vrste funkcij tipk tipkovnice, posnamete makro in po želji prilagodite svoje funkcijske tipke.

SPECIFIKACIJE

  • Velikost: 387 x 140 x 45 mm
  • Teža: 945 g
  • Material: ABS
  • Pokrovčki tipk: 95 tipk dvojno brizgane PBT tipke
  • Zmogljivost baterije: 3000 mA
  • Združljiv z: Win/MAC/AN
DATUM IZIDA:30.01.2023
Zaloga:in stock
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!