MARVO KM409 ŽIČNI GAMING COMBO SET (2in1) Več

MARVO KM409 ŽIČNI GAMING COMBO SET (2in1)

Marvo

Novo

22,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

MARVO KM409 WIRED GAMING KEYBOARD & MOUSE COMBO je gamerski komplet tipkovnice in miške. Tipkovnica, ki je vključena v komplet, uspešno izpolnjuje večino bistvenih zahtev, ki so na ožjem seznamu vsakega ljubitelja iger. Tako so prisotni: podpora anti- ghosting, ki omogoča hkratni pritisk na največ 19 tipk, pa tudi osvetlitev tipkovnice.

Miška je opremljena s 6 gumbi in natančnim optičnim senzorjem, z največjo ločljivostjo 2400 DPI. Miška v kompletu je pripravljena postati zanesljiv spremljevalec za raziskovanje in osvajanje virtualnih svetov. Občutljivost lahko hitro prilagodite v 4 korakih s preprostim pritiskom na gumb, ko se morate soočiti s sovražniki v neposredni bližini ali pa vstopiti v vlogo elitnega ostrostrelca, takoj ste pripravljeni na akcijo. Poleg tega pa sistem osvetlitve s 7 ponavljajočimi se barvami zagotavlja prijetno integracijo s tipkovnico.

Za ergonomijo in udobje skrbi uporaba tipkovnice z ozkim okvirjem za zmanjšanje zasedenega prostora na mizi, pa tudi izklesana oblika miške, ki je odlična v dlani desne roke.

Specifikacije:

  • Žična membranska tipkovnica s 104 tipkami
  • Anti-ghosting podpora za 19 tipk
  • Optična igralna miška s 6 gumbi in sprotno nastavitvijo občutljivosti
  • Nastavljiv DPI: 800-1200-1600-2400
  • Priložen 1,5 m kabla USB 2.0
  • Združljivo z operacijskim sistemom Windows 7 ali novejšim
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!