MICROSOFT XBOX STEREO HEADSET 8LI-00002 BLACK Več

MICROSOFT XBOX STEREO HEADSET 8LI-00002 BLACK

MICROSOFT

Novo

69,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !


Doživite zvok igre glasno in jasno s stereo slušalkami Xbox, ki podpirajo prostorski zvok Windows Sonic, Dolby Atmos in DTHeadphone:X zvok visoke kvalitete ter kristalno čist klepet v analognem zvoku. Prilagodljiv, lahek dizajn z nastavljivim naglavnim trakom uporablja plišasto oblazinjenje za enakomerno porazdelitev pritiska. Poslušajte vse visoke in nizke tone preko visokokakovostnih 40-mm zvočnikov. Uživajte v izjemno mehkih velikih ušesnih blazinicah, ki zagotavljajo udobnejšo izkušnjo med daljšimi igrami. Prilagodite glasnost ali hitro utišajte zvok slušalk s priročnimi kontrolniki na slušalkah. Odstranite nastavljivi mikrofon, ko ga ne potrebujete. Povežite se neposredno z brezžičnim krmilnikom Xbox prek 3,5 mm avdio priključka, baterije za delovanje niso potrebne.

Značilnosti:

Potopite se v igro

Podpira prostorski zvok Windows Sonic, Dolby Atmos in DTHeadphone:X visoke kvalitete ter kristalno čist klepet v analognem zvoku. Poslušajte vse visoke in nizke tone preko visokokakovostnih 40-mm zvočnikov.

Združljivo z napravami

Združljivo z osebnimi računalniki Xbox Series X|S, Xbox One in Windows s 3,5 mm priključkom. Povežite se neposredno z brezžičnim krmilnikom Xbox prek 3,5 mm avdio priključka, baterije niso potrebne.

Lastnosti:

  • Podpira high-fidelity Windows Sonic, Dolby Atmos in DTS slušalke: X prostorski zvok in kristalno čist klepet v analognem zvoku
  • Prilagodljiv, lahek dizajn z nastavljivim naglavnim trakom
  • Izjemno mehke velike ušesne blazinice
  • Kontrole na slušalkah
  • Nastavljiv mikrofon
  • 3,5 mm avdio priključek
  • Lahka zasnova

*Pomembna informacija:

Podprte konzole: Potreben je brezžični krmilnik Xbox (na prodaj posebej). Nekatere funkcije glasovnega klepeta zahtevajo Xbox Game Pass Ultimate ali Xbox Live Gold (članstva se prodajajo ločeno). Windows 10: Naprava zahteva 3,5 mm zvočni priključek. Morda so podprte dodatne naprave. Več o tem na xbox.com/headset-compatibility. Dolby Atmos in DTS:X: Morda bodo potrebni dodatni nakupi in prenosi aplikacij.
Zaloga:in stock
DATUM IZIDA:28.04.2022
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!