MONITOR LIGHT BAR - REDRAGON BERYL GML-113 Več

MONITOR LIGHT BAR - REDRAGON BERYL GML-113

REDRAGON

Novo

44,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Redragon GML-113 je aluminijasta lučka za monitor. LED LUČKA Redragon GML-113 je izdelana iz trpežnega aluminija in je namenjena delu in igranju iger, 2 različni osvetlitvi bistveno izboljšata osredotočenost pri delu in ponujata odlično vzdušje za igralce.

Brez bleščanja zaslona – Asimetrična optična zasnova osvetljuje le območje pred zaslonom brez neposrednega bleščanja ali odboja svetlobe. Zagotavlja dovolj svetlobe in zmanjšuje obremenitev oči zaradi bleščanja zaslona ter učinkovito ščiti vaše oči v vsakdanjem življenju.

Prilagoditev odtenka in 10 stopenj svetlosti - 6 nastavljivih nivojev barvne temperature, ki ustrezajo vašim različnim potrebam. Hladna svetloba pomaga pri koncentraciji, topla svetloba je dobra za zabavo in počitek (3000K - 6000K, 500K/nivo). Enostavno dostopna nadzorna plošča na dotik z 10 stopnjami svetlosti vam omogoča, da prilagodite vir svetlobe.

Enostavna za namestitev na kateri koli monitor - prilega se številnim vrstam monitorjev, od ultra tankega zaslona do zaslona standardne debeline (1 – 3 cm), pri namestitvi ni potrebno dodatno orodje. Preprosto pripnite lučko monitorja na vrhu zaslona in se dotaknite stikala za vklop, da jo uporabite.

Prihranek prostora – Če namestite luško na vrhu monitorja, sprostite prostor na mizi in ustvarite popoln kot osvetlitve (120°), da preprečite ovire za pogled. Odlično za vaš učinkovit delovni prostor v pisarni ali prijeten prostor za zabavo doma.

Lastnosti

  • Uravnotežn viseči nosilec brez nalepk
  • Trdno ohišje iz aluminijeve zlitine
  • Plug & Play, ki ga napaja USB
  • Prilagoditev odtenka in 10 stopenj svetlosti
  • Dimenzije izdelka 9,8 x 45 x 8,5 cm
  • Material Aluminij
  • Vrsta žarnice LED
DATUM IZIDA:13.04.2022
Zaloga:in stock
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!