PDP XBOX ŽIČNI KONTROLER AFTERGLOW WAVE Več

PDP XBOX ŽIČNI KONTROLER AFTERGLOW WAVE

PDP

Novo

Pozor: zadnji izdelki na zalogi!

57,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Z žičnim krmilnikom Afterglow Wave za konzolo Xbox si igranje iger oglejte v novi luči! Prilagodite svoje igranje, ustvarite barvitost in še več s tem kontrolerjem z uradno licenco. Ustvarite barvne valove z milijoni barv in kombinacij osvetlitve in nastavitev RBG žičnega kontrolerja Afterglow Wave Wired Controller. Z gumbom "funkcija" izbirate med različnimi svetlobnimi učinki in barvami ali pa prenesite brezplačno aplikacijo PDP Control Hub in spreminjajte osem svetlobnih območij RGB ter še več. V aplikaciji lahko krmilnik še dodatno prilagodite z neštetimi možnostmi, kot so spreminjanje namembnosti gumbov, konfiguriranje sprožilcev ali prilagajanje »mrtvih con«. Hitro in učinkovito se lotite operacij z programiranjem dveh programasko nastavljivih zadnjih gumbov. Uporabite vgrajene gumbe za uravnavanje glasnosti na D-padu in hitrer izklop mikrofona, da lahko hitro opravite prilagoditve, ne da bi izgubili fokus nad dogajanjem v igri. S teksturiranimi ročaji in sprožilci kontrolerja si zagotovite večjo natančnost in celodnevno udobje. Priključite priloženi 2,4 metrski kabel USB-C in začnite razkazovati svoje prave barve.

Značilnosti

PREIZKUŠENO IN ZAUPANJA VREDNO

Da bi postal izdelek z uradno licenco, je opravil strogo testiranje kakovosti in varnosti, ki ga izvaja Xbox.

PRILAGODLJIVA OBMOČJA OSVETLITVE

Naredite barvne valove in ustvarite edinstven krmilnik. Osem območij osvetlitve RGB lahko individualno prilagodite na krmilniku ali prek aplikacije PDP Control Hub za več milijonov kombinacij.

PROGRAMIRAN ZA ZMAGO

Funkcije krmilnika prilagodite dvema programasko nastavljivima gumboma, da lahko igrate hitreje in še bolj učinkovito.

ZVOK MED IGRO

Patentirani, vgrajeni gumbi za upravljanje zvoka za hitro spreminjanje glasnosti, ravnovesja med igro in klepetom ter izklop mikrofona.

APLIKACIJA PDP CONTROL HUB

Izboljšajte svoje igranje tako, da v brezplačni aplikaciji prilagodite osvetlitev, nastavitve in še več.

DELITE SVOJE NAJVEČJE USPEŠNICE

Z namenskim gumbom za deljenje delite fotografije in videoposnetke epskih zmagovalnih potez.

ODKLEPANJE VIDEZA

Z ustreznimi dodatki svoj igralski slog dvignite na novo raven.

KOMPATIBILNOST

XBOX SERIES X/S, XBOX ONE IN WINDOWS 10/11 PC

DATUM IZIDA:28.10.2022
Zaloga:in stock
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!