PDP XBOX ŽIČNI KONTROLER REMATCH - RADIAL WHITE Več

PDP XBOX ŽIČNI KONTROLER REMATCH - RADIAL WHITE

PDP

Novo

47,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Ste pripravljeni na povratni dvoboj? Z izboljšanimi funkcijami in prilagodljivostjo naprednega žičnega kontrolerja REMATCH, ki ga je uradno licenciral Xbox, vedno znova uničujete svoje sovražnike.

Uživajte v izboljšani natančnosti s teksturiranimi ročaji, palčkami in sprožilci. Z vgrajenim nadzorom glasnosti na D-padu in hitrim izklopom mikrofona lahko hitro opravljate prilagoditve, ne da bi izgubili nadzor nad dogajanjem. Svojo igralno izkušnjo še izboljšajte s prilagajanjem kontrolerja v brezplačni aplikaciji PDP Control Hub. Preoblikujte gumbe, ponovno konfigurirajte sprožilce, prilagodite mrtve cone, posodobite vdelano programsko opremo kontrolerja in še več. Priključite priloženi 2,4 metrski kabel USB-C in nadgradite svoje igranje z uradno licenciranim naprednim žičnim krmilnikom REMATCH.

Značilnosti

  • Za Xbox Series X|S, Xbox One in Windows 10/11 PC
  • Z brezplačno aplikacijo PDP Control Hub lahko ponovno kartirate gumbe, konfigurirate sprožilce, prilagajate mrtve cone in še več.
  • Vgrajeni zvočni kontrolniki za hitre prilagoditve med igro in programsko nastavljivi gumbi za hitrejše odzive
  • Lasersko gravirana tekstura na ročajih, palčkah in sprožilcih za udobje in natančnost
  • Vključuje 2,4 metrski snemljivi kabel USB-C za veliko prostora za igranje
  • Uradno licencirano s strani Xboxa
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!