REDRAGON INVADER PRO M719-RGB BREZŽIČNA MIŠKA Več

REDRAGON INVADER PRO M719-RGB BREZŽIČNA MIŠKA

Redragon

Novo

37,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

SPROSTITE MOČ BREZŽIČNE TEHNOLOGIJE!

Doživite brezmejno zmago z našo vrhunsko igralno miško, opremljeno z 2,4 GHz brezžično tehnologijo. Poslovite se od kablov in se prepustite svobodi gibanja z delovnimi razdaljami do 10 metrov. Funkcija brezžične povezave zagotavlja minimalno zakasnitev in brez padcev signala, kar vam zagotavlja najboljšo igralno izkušnjo.

VAŠ IGRALNI ARZENAL: NASTAVLJIVA LOČLJIVOST DPI ZA POPOLNO NATANČNOST!

Z igralno miško M719 Pro, ki ponuja prilagodljive nastavitve DPI za vsako vašo potezo, lahko popolnoma obvladate svojo igralno izkušnjo. Z možnostjo izbire med petimi vgrajenimi nivoji DPI, ki segajo od 500 pa vse do 10 000, lahko popolnoma prilagodite občutljivost miške vašim željam. S to napredno miško boste pripravljeni na vse igralne izzive.

Vsaka stopnja DPI omogoča, da se gibi miške zabeležijo z izjemno natančnostjo, tako da med intenzivnim igranjem ne spregledate nobene podrobnosti. Če želite še več prilagajanja, lahko z uporabniku prijazno programsko opremo ustvarite želene ravni DPI.

PREVLADUJTE NA BOJIŠČU S PRILAGODLJIVIMI VEZAVAMI TIPK!

Izkoristite moč preproste tipkovne vezave z igralno miško M719 Pro, da razvijete svoj pravi igralni potencial. Miška je opremljena s kar 8 programsko nastavljivimi gumbi, ki jih lahko popolnoma prilagodite. To vam omogoča, da ustvarite prilagojene taktične kombinacije tipk, ki ustrezajo vašemu edinstvenemu igralnemu slogu ali delovnim zahtevam. S to miško boste resnično izpopolnili svojo igralno izkušnjo.

Pridobite konkurenčno prednost z 1 gumbom za hitri strel in 2 stranskima makro gumboma, ki zagotavljata nemoteno izvajanje zapletenih ukazov in manevrov.

NEPREKOSLJIVA ZMOGLJIVOST Z IZJEMNO VZDRŽLJIVIM JEDROM!

Sprostite moč optičnega senzorja PAW3325 Pixart v naši igralni miški, ki zagotavlja neprimerljivo zmogljivost in natančnost. S frekvenco 1000 Hz Polling Rate v dvojnem načinu je vsak gib zabeležen s svetlobno hitrostjo, kar zagotavlja, da na virtualnem bojišču nikoli ne zamudite nobenega giba.

A to še ni vse - naša igralna miška se ponaša z izjemno vzdržljivo polnilno baterijo, ki vas v ekološkem načinu ohranja v igri neverjetnih 58 ur.

ULTIMATIVNO OROŽJE ZA ZAGRIZENE IGRALCE!

Postavite se v čevlje pravega igralca in se opremite z ultimativnim orožjem - našo profesionalno igralno miško. Ne glede na to, ali ciljate sovražnike od daleč, se prebijate skozi horde nasprotnikov ali izvajate silovit napad, bo naša igralna miška vaš idealen partner v boju za zmago.

Zasnovana je tako, da izpolnjuje najvišje standarde igralne odličnosti, zato vam omogoča natančnost in nadzor, ki ju potrebujete za premagovanje nasprotnikov.

Lastnosti

 • 8 prilagodljivih gumbov
 • Napredni 2,4 GHz dongle s hitrostjo 1ms polling report rate
 • 2,4 GHz brezžična igralna miška
 • Žična/brezžična igralna miška s 10000 DPI in profesionalnim senzorjem
 • 58-urna vzdržljiva zmogljivost napajanja
 • Prilagodljive makro tipke
 • RGB osvetlitev ozadja
 • za PC/Mac/Laptop

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 5 LET - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S pet letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

 • Miške
 • Tipkovnice
 • Slušalke
 • Igralni ploščki (kontrolerji)
 • Mikrofoni
 • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
 • USB zvočne kartice
 • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatna 3 leta garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 5 let garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!