REDRAGON K616 FIZZ PRO RGB MEHANSKA ŽIČNA/BREZŽIČNA TIPKOVNICA Več

REDRAGON K616 FIZZ PRO RGB MEHANSKA ŽIČNA/BREZŽIČNA TIPKOVNICA

Redragon

Novo

62,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

REDRAGON K616-RGB Fizz Pro je brezžična/žična mehanska igralna tipkovnica, ki se lahko poveže na tri načine: Tu je inovativna tehnologija 3-načinske povezave Redragon 1. generacije, žični USB-C, BT in 2,4 Ghz brezžični načini, ki vašo uporabniško izkušnjo dvignje na višjo raven na vseh področjih.

Brezžična povezava: Vgrajeni nadgrajeni BT in 2,4 Ghz brezžični čipi, tipkovnica K616 ponuja resnično brezžično povezavo brez zamude za vse naprave na trgu. Preprosto preklapljanje med različnimi brezžičnimi napravami ne določa omejitev možnosti.

Slim Fresh K616: Redragonova nova 60-odstotna žična tipkovnica ima osveženo in enostavno ergonomijo. Tipkovnica ima kompaktnih 61 tipk z odličnimi pokrovčki za tipke, namenjena je igralcem FPS in učinkovitemu delu.

Rdeča stikala z možnostjo hitre menjave: najbolj tiho mehansko stikalo, linearni in mehki hod omogoča enostavno registracijo vsakega klika. Možnost hitre menjave z drugimi stikali Redragon. Izdelano za dolgotrajno uporabo s stikali, ki so ocenjeni za 50 milijonov pritiskov tipk.

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 5 LET - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S 5 letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatna 3 leta garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 5 let garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!