THRUSTMASTER F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP Več

THRUSTMASTER F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP

Thrustmaster

Novo

Pozor: zadnji izdelki na zalogi!

212,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !


Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je replika krmilne palice bojnega letala za igre in simulacije. Kovinska struktura je oblikovana po vzoru originalne letalne palice z originalnim občutkom upravljanja za poglobljeno izkušnjo letenja. Uporabniki bodo imeli dostop do 19 akcijskih gumbov in dvostopenjskega sprožilca za nadzor nad nebom. Poleg tega je krmilna palica združljiva s podstavki za joystick Thrustmaster za napredno nastavitev.

100-odstotno izvirno v svetu DCS

Krmilna palica F/A-18C ima neposredno, izvirno integracijo v simulatorju Digital Combat Simulator, zato lahko uživate v ergonomiji naslednje ravni in igralnem udobju za vrhunsko izkušnjo letenja.

Vsestranskost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS z 19 akcijskimi gumbi, vključno z izjemno realističnim dvostopenjskim sprožilcem, in raznolikim, dopolnilnim naborom funkcij vam omogoča, da z lahkoto nadzorujete nebo in izvajate hitre napade na zemljo v vseh igrah simulacije letenja. Idealen je tudi za igralce, ki se želijo preizkusiti v vesoljskih igrah ali igrah v slogu starodobnega letenja.

Združljivost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je združljivo s podstavki za joystick Thrustmaster.
Zaloga:in stock
DATUM IZIDA:07.12.2022
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!