THRUSTMASTER T-GT II PACK GT WHEEL+BASE(T-GT II NO PEDAL) Več

THRUSTMASTER T-GT II PACK GT WHEEL+BASE(T-GT II NO PEDAL)

Thrustmaster

Novo

702,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Dirkalni volan T-GT II je vrhunski sklop izjemno inovativnih tehnologij, ki so rezultat zelo poglobljene študije vseh občutkov, ki jih morate imeti za ultrarealistično izkušnjo dirkanja z avtomobili.

Izpopolnjen po več kot 23.000 urah intenzivnega raziskovalnega in razvojnega dela, je bil T-GT II zasnovan tako, da neverjetno zmogljivost Force Feedback svojega predhodnika (T-GT) dvigne na še višje ravni igranja. S T-GT II lahko igralci iger na konzolah PlayStation 5, PlayStation 4 in osebnih računalnikih uživajo v povsem novih ravneh natančnosti in vzdržljivosti. Dirkalni volan T-GT II, ​​uradno licencirano za PlayStation 5 in Gran Turismo, zagotavlja ključne prednosti in realistične občutke v GT Sport zahvaljujoč revolucionarnim tehnologijam, vključno s T-LIN, T-DCC in zlasti T-DFB (3D percepcija sile povratne informacije učinki).

Lastnosti

  • V usnje oblečen volan s 25 akcijskimi gumbi, 1 gumbom in 4 vrtljivimi izbirniki, ki so izvorno prepoznani v GT Sport (diferencialno zaviranje, nadzor oprijema, preslikava goriva, upravljanje navora)
  • Visokohitrostni, 40-vatni brezkrtačni motor naslednje generacije za izjemno odziven odziv sile z visoko zmogljivostjo navora
  • Notranje komponente iz evropske avtomobilske industrije (AEC-Q), za maksimalno kakovost in življenjsko dobo
  • Lastniške tehnologije: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. in T-TURBO
  • Lastniška magnetna tehnologija (H.E.A.R.T) za neomejeno življenjsko dobo in optimalno natančnost
  • Sistem za hitro in enostavno menjavo volanov, ki omogoča uporabo različnih tipov volanov (F1, Rally itd.) (prodaja ločeno)
  • Sistem z dvojnimi pasovi za gladko igranje iger brez mrtvih območij
  • Združljivo z menjalnikom Thrustmaster TH8A in ročno zavoro TSS (na prodaj posebej)
  • Uradno licencirano za PlayStation 5 in Gran Turismo; združljiv s PS5, PS4 in PC
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!