THRUSTMASTER TCA CAPTAIN PACK AIRBUS EDITION WW PC Več

THRUSTMASTER TCA CAPTAIN PACK AIRBUS EDITION WW PC

Thrustmaster

Novo

Pozor: zadnji izdelki na zalogi!

272,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !


Že od samega začetka je serija TCA Airbus Edition postala referenca na področju simulacij civilnega letalstva na osebnih računalnikih. Podjetje Thrustmaster s ponosom prenaša svojo ponudbo na PC s kontrolerjem THRUSTMASTER TCA Captain Pack Airbus Edition! Ti ergonomski repliki stranske krmilne palice in kvadranta Airbus (tip A320/A320neo) merilo 1:1 in sta združljivi z osebnim računalnikom. Ima 14 akcijskih gumbov, ki jih je mogoče zamenjati in ponujajo številne možnosti, ter vgrajeno os za plin z mehanizmom za obračanje potiska (edinstvena funkcija na letalih).

Navdušeni boste nad široko paleto elementov, ki jih najdemo na pravih letalih Airbus: občutek in odzivni časi gumbov, upor na vzvodih potiska, zvoki in celo njihov občutek na dotik. Vse je na dosegu roke in omogoča vrhunsko repliko letenja.

Lastnosti

  • Združljivo z osebnim računalnikom (Windows® 10)
  • Ergonomski repliki Airbusove stranske krmilne palice in kvadranta za plin (tip A320)
  • Joystick s 4 zamenljivimi moduli gumbov glave joysticka in 14 zamenljivimi gumbi taktilnega stikala
  • Izboljšana ročica za plin z vgrajenim mehanizmom za obračanje potiska in upravljanje krmilja z vrtenjem ročice stranske krmilne palice (zaklepanje/odklenjanje)
  • Združljivost obstoječega ekosistema Thrustmaster Airbus s poenostavljeno povezljivostjo s pomočjo novega hub-a »Ecosystem Hub«
  • Ikonični Airbusov kvadrant za upravljanje, vključno s trimom, podvozjem, avtomatsko zavoro, trimom krmila in parkirno zavoro, za popolno potopitev v igri
  • 31 gumbov z občutkom replike letala Airbus in 4 osi na kvadrantu za številne možnosti med letenjem
  • Brezkontaktna tehnologija magnetnih senzorjev brez potenciometrov za neomejeno življenjsko dobo in optimalno natančnost
  • Združljiv s krmilnimi pedali Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) in Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) ter z objemko TM Flying Clamp (vse naprodaj posebej)
Zaloga:in stock
DATUM IZIDA:05.01.2023
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!