THRUSTMASTER TCA YOKE BOEING EDITION Več

THRUSTMASTER TCA YOKE BOEING EDITION

Thrustmaster

Novo

402,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

TCA Yoke Boeing Edition je letalski sistem, ki ima uradno licenco tako Boeing-a kot Xbox-a. Združljiv je z Xbox One in Xbox Series X|S in osebnim računalnikom. TCA Boeing Edition je nova vodilna ponudba Thrustmaster za civilno letalstvo, je linija izdelkov, ki omogočajo vrhunske nove funkcije z zelo specifičnim ciljem: posnemanje različnih krmilnih elementov, kinematike letenja in občutkov, ki jih doživljajo pravi piloti Boeinga pri krmiljenju letalo 787.

Thrustmasterjev viseči mehanizem PENDUL_R na vznemirljiv nov način posnema občutke uporabe visečega krmila, nameščenega na tleh, kot so tisti v pravih letalih Boeing. TCA Yoke Boeing Edition ima dolg 21-centimetrski razpon pomika.

TCA Yoke Boeing Edition ima na svoji osnovi 2 dodatni osi, ki omogočata različne samostojne manevre – vključno z možnostjo neposrednega vzleta brez uporabe kvadranta za plin.

Notranja struktura krmila je 100% kovinska, za odlično trdnost in uravnoteženo porazdelitev teže komand, kar omogoča izjemno stabilnost.

TCA Yoke Boeing Edition omogoča igralcem nastavitev števila notranjih vzmeti (hkratno je mogoče uporabiti 2 do 4 vzmeti). To uporabnikom omogoča, da nastavijo količino upora glede na svoje osebne želje, za resnično izjemen nadzor.

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!