XBOX BREZŽIČNI KONTROLER + ADAPTER WINDOWS 10 Več

XBOX BREZŽIČNI KONTROLER + ADAPTER WINDOWS 10

Microsoft

Novo

82,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Doživite posodobljeno zasnovo brezžičnega krmilnika Xbox, z izpopolnjeno geometrijo za večje udobje med igranjem. Obdržite tarčo s teksturiranim oprijemom in hibridno D-pad blazinico. Preprosto zajemite in delite vsebino z namenskim gumbom za skupno rabo. Hitro sparite, igrajte in preklapljajte med napravami, vključno z Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 PC, iOS in Android.

Vključuje Xbox Wireless in tehnologijo Bluetooth® za brezžično igranje na konzoli, osebnem računalniku, mobilnem telefonu in tabličnem računalniku. Priključite vse združljive slušalke s 3,5-milimetrskim priključkom.

Priložen brezžični adapter

Z novim in izboljšanim brezžičnim adapterjem Xbox za Windows 10 lahko igrate svoje najljubše računalniške igre s katerim koli brezžičnim krmilnikom Xbox. Ima 66 % manjšo zasnovo in podporo za brezžični stereo zvok, kar vam omogoča povezavo do osmih krmilnikov hkrati. Privabite svoje prijatelje in se lahko preprosto igrate, ne da bi morali vsi imeti različne osebne računalnike.

Zaloga:in stock
DATUM IZIDA:20.10.2022
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!