Xiaomi Mi AIR PURIFIER PRO H filter Več

Xiaomi Mi AIR PURIFIER PRO H filter

XIAOMI MI

Novo

54,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

XIAOMI MI AIR PURIFIER PRO H filter

Značilnosti:

  • Filtrira najmanjše delce
  • Prah in vonjave
  • Človeški lasje in živalska dlaka
  • Papir, les in drugi drobni delci
  • Rastlinska vlakna, kot sta cvetni prah in bombaž
  • Delci PM2,5
  • Zasnovan za model čistilca Mi Air Purifier Pro H

Kako uspešen je filter, je odvisno od njegove prečiščevalne sposobnosti in aerodinamične zasnove. Filter združuje aerodinamično 360 ° cilindrično zasnovo z močnim trojnim filtrom, sestavljenim iz primarnih, HEPA in aktivnega ogljenega sloja. Filter je enostaven za uporabo in zamenjavo.

HEPA (High-efficiency Particulate Arrestance) se pogosto uporablja v bolnišnicah in laboratorijih za filtriranje mikronskih delcev. Mi Air Purifier uporablja ultra gost filter Toray PP in PET HEPA, da ujame PM2,5, PM0,3, cvetni prah in druge delce, ki jih je mogoče vdihniti in omogoča prehod samo čistega zraka.

Aktivno oglje absorbira škodljive pline, ki jih HEPA ne more filtrirati. Kokosovo aktivno oglje Mi Air Purifier je med najučinkovitejšimi tovrstnimi filtri. Kombiniran je z anti-formaldehidno formulo, ki učinkovito absorbira škodljive kemikalije, kot so formaldehid, benzen in amoniak, pa tudi vonjave in dim.

Vsi filtri sčasoma izgubijo učinkovitost in jih je treba takoj zamenjati. Filtri, ki niso pravočasno zamenjani, morda ne bodo mogli zadržati škodljive snovi ali pa lahko povzročijo sekundarno kontaminacijo. Priporočamo, da filtre zamenjate vsakih šest mesecev ali manj, odvisno od vaše uporabe. Z aplikacijo Mi Home spremljajte življenjsko dobo filtra in prejemajte opomnike, ko je treba filter zamenjati.

DATUM IZIDA:27.03.2021
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!