Detektor kovin otroški Več

Detektor kovin otroški

Novo

Čas je za lov na zaklad! Otroški detektor kovin NATIONAL GEOGRAPHIC je idealen za iskanje zakopanih kovinskih predmetov. Na vrtu, bližnjem igrišču ... na lov za zanimivimi predmeti se lahko podate kjerkoli.Otroški detektor kovin z intuitivno zasnovoZaradi svoje intuitivne zasnove je detektor kovin pripravljen za takojšnjo uporabo - preprosto ga vklopite in iskalno sondo počasi pomikajte naprej in nazaj približno 2 cm nad tlemi. Sonda zaznava kovinske predmete na globini do 12 cm - ko zazna predmet, naprava odda zvočni signal, na ročaju zasveti lučka, na LCD zaslonu pa se prikaže simbol. Sonda je vodotesna do 15 cm, kar omogoča iskanje tudi v večjih lužah ali manjših potokih.Vedno upoštevajte veljavna pravila - ali ste vedeli, da obstajajo različni mednarodni predpisi, ki urejajo uporabo detektorjev kovin? To je namenjeno zaščiti posebnih arheoloških odkritij. Preden začnete z iskanjem, se seznanite z lokalnimi pravili in zakoni.
SPECIFIKACIJEDetektor kovin za otroke, starejše od 8 let

Ergonomski ročaj

Nastavljiva dolžina od 760 do 880 mm

Iskalna sonda z nastavljivim kotom

Globina iskanja: do 12 cm

Zvočni in svetlobni signal ob zaznavi kovine

LCD zaslon

Deluje na baterijo: 1x 9 V alkalna batterija (ni priložena)
VSEBINADetektor kovin

LCD zaslon

Navodila za uporabo

Več podatkov

75,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
METAL DETECTOR – art. 9110550
Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Priporočena starost: 8+. Pozor. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Ta detektor kovin ni namenjen vojaški uporabi. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Baterije: 1x9V - ni priložena.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!