Avent lonček z ustnikom 200ml, 6m+, m blue Več

Avent lonček z ustnikom 200ml, 6m+, m blue

Avent

Novo

10,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Pitje brez polivanja, enostavno od stekleničke do lončka.
Novi lonček za pitje Philips Avent brez bisfenola A ima patentiran ventil, ki preprečuje polivanje. Mehki ustnik in ročaji zagotavljajo vašemu malčku enostavno pitje. Enostavno za vašega otroka, pripravno za vas.

Združljivost z izdelki Philips Avent
Vse stekleničke in lončki Philips Avent so združljivi, razen steklenih stekleničk in lončkov za velike malčke/velike otroke (My First Big Kid Cup). Mešajte in združujte posamezne dele in ustvarite popoln lonček za specifične razvojne potrebe vašega otroka.

Higienski pokrovček
Zaščitni higienski pokrovček poskrbi, da je ustnik čist tako doma kot na poti. Lonček lahko perete v pomivalnem stroju Vse dele lahko priročno očistite v pomivalnem stroju.
  • Mame so potrdile Idealen prehod na lonček za pitje,
  • nagnjen ustnik olajša nagib glavice,
  • mehki ročaji za samostojno pitje, ki se prilegajo drobnim otrokovim ročicam vse dele lahko priročno očistite v pomivalnem stroju,
  • lonček je izdelan iz materiala brez bisfenola A.
VIŠINA:15,8000
POREKLO:ID
ŠIRINA:11,1000
TEŽA:0,0620
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!