Nuvita mešalnik in soparnik 1966 6v1 Več

Nuvita mešalnik in soparnik 1966 6v1

Nuvita

Novo

122,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Nuvita mešalnik in pripravljalec hrane 6v1 je idealen za vsako mamo, ki želi pripraviti svežo in zdravo hrano za svojega otroka. Je zelo praktičen in enostaven za uporabo. Ima 6 funkcij, ki omogočajo parjenje, rezanje, mešanje, odtaljevanje, pogrevanje ter sterilizacijo s paro. Digitalni zaslon je intuitiven in vam omogoča enostavno izbiro želenih časovnih terminov kuhanja od 5 do 30 minut ali preprosto uporabo možnosti »Cook & Blend«. To je odlična rešitev za pripravo toplega in kremastega obroka za vašega otroka s samo enim pritiskom na gumb in brez premikanja hrane iz ene posode v drugo. Naprava je preprosta za uporabo, hkrati pa je tudi kakovostna; keramični notranji rezervoar za vodo ustvarja tok pare, ki se segreje od dna in homogeno segreje preostalo plastenko ali kozarec; posebno oblikovane lopatice, ki so nameščene na dveh različnih višinah in z ukrivljenim odsekom, omogočajo mletje in mešanje hrane na način da izognejo nastajanju zračnih mehurčkov, ki lahko povzročijo posledične želodčne kolike vašemu otroku. Keramični rezervoar za vodo lahko segreje ali odmrzne stekleničke, posodice, hkrati, pa tudi omogoča, da se vaš aparat uporablja tudi kot sterilizator.

  • Mešalnik in pripravljalec hrane 6 v 1 (funkcije: parjenje, rezanje, mešanje, odtaljevanje, pogrevanje ter sterilizacija s paro)
  • 500 ml posoda za pripravo hrano in 280ml posoda za sterilizacijo, pogrevanje
  • Preprosta uporaba: rezanje, mešanje, soparjenje in kuhanje vsega v eni posodi

POREKLO:CN
ŠIRINA:24,0000
TEŽA:2,5000
VIŠINA:27,0000
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!