Novo Smoby hišica na stebrih Več

Smoby hišica na stebrih

Smoby

Novo

Pozor: zadnji izdelki na zalogi!

382,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Igra na vrtu bo dobila nove razsežnosti in postala še zabavnejša. Ker imajo otroci zelo radi posnemovalne igre, je hiška prava priložnost, da se vživijo in posnemajo svet odraslih.
Hiške Smoby so realistično oblikovane, prostorne, prijazne otrokovemu razvoju in so popoln dodatek na vašem vrtu. So sinonim za kakovost in trpežnost. Edinstven UV filter poskrbi za daljšo obstojnost barve. Ergonomska oblika in stabilnost omogočata brezskrbno in varno igro.
Hiška stoji na 70 cm visokih stebrih, kar bo dogajanje prestavilo s tal na višino in igro naredilo še zabavnejšo. Otroci lahko v hišico oz. na teraso vstopijo s pomočjo protizdrsne lestve in skozi okno ali s terase uživajo v čudovitem razgledu. Z veseljem pa se bodo spuščali tudi po toboganu dolžine 150 cm. Hiška ima polovična vrata, dve okenski odprtini s pomičnim senčilom in okensko lino.Pod hiško je prostor, kamor si lahko otroci razgrnejo odejico in se igrajo v prijetni senci.
Hišica na stebrih ima preprost način postavljanja in zlaganja. Premišljen dizajn in izbira barv naredi hišico otrokom prijazno in atraktivno.
Hiška navdušuje z:
podestom na višini 70 cm,protizdrsno lestvijo,okenskma odprtinama s premičnim senčilom,okensko lino,teraso,polovičnimi vrati,toboganom dolžine 150 cm,prostor pod hiško.
Lastnosti:
mere postavljene hiške s toboganom: 260 x 160 x 197 cm,mere hiške: 98 x 110 x 127 cm,mere embalaže: 120 x 50 x 101,5 cm..

VIŠINA:197,0000
POREKLO:FR
ŠIRINA:160,0000
TEŽA:37,1000
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!