NACON RIG 300 HC žične gaming slušalke za XboX, Playstation in PC Več

NACON RIG 300 HC žične gaming slušalke za XboX, Playstation in PC

Nacon

Novo

32,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Povečajte svojo zmogljivost s slušalkami RIG 300 HC, zasnovanimi za PlayStation, Xbox in PC. Tehnologija SoundGuard vas ščiti pred zvočnimi konicami, medtem ko prezračevanje slušalk in lahek okvir zagotavljajo udobno in izjemno stabilno prileganje.

Ključne funkcije

Akustična varnostna tehnologija SoundGuard

40-milimetrski zvočniki High-fidelity ustvarjajo poglobljeno zvočno izkušnjo, medtem ko tehnologija akustične varnosti SoundGuard odpravlja nepričakovane skoke glasnosti, ščiti vaš sluh in ohranja osredotočenost na najpomembnejše – zmago.

Igraj dlje, igraj bolje

Natančno zasnovan, lahek okvir zagotavlja udobno in izjemno stabilno prileganje med dolgimi igrami, medtem ko vas prezračevalne ušesne blazinice hladijo v vročini bitke.

Enostavne kontrole

Z RIG 300 je moč za upravljanje zvoka iger na dosegu roke. Vgrajeni kontrolniki vam omogočajo natančno nastavitev glavne glasnosti, ne da bi morali prekinjati igranje s sistemskimi meniji. Enostaven dostop, vgrajeni nadzor, utišanje mikrofona pa zagotavlja, da vaših soigralcev nikoli ne zmotijo ​​stranski pogovori.

Prezračevana slušalka

Odprta oblika slušalk za bolj zračno in udobno prileganje.

Zvok High-fidelity

40 mm zvočniki High-fidelity, zagotavljajo čist, močan zvok.

Mikrofon za odpravljanje hrupa

Mikrofon za odpravljanje hrupa zmanjša hrup v ozadju.

Inline kontrole glasnosti

Prilagodite zvok brez uporabe menijev konzole.

Združljivost konzole

PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC Gaming

DATUM IZIDA:10.03.2022
Zaloga:in stock
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!