Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - roza Več

Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - roza

Smart Trike

Novo

92,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Tricikel s kovinskim ogrodjem je narejen tako, da raste z otrokom od 15. do 36. meseca starosti. Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljenje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje. Udoben otroški sedež in varovalna ograjica omogočata udobno varno vožnjo.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 3 v 1 ima 3 stopnje in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje. Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

Faza 1 (15m+): Udobno in zabavno. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, varnostno ograjico in naslonom za noge.
Faza 2 (24m+): Učenje vrtenja pedal. Odstranite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, z gumbom za upravljanje lahko po želji, preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok.
Faza 3 (30m-36m): Vzpodbuja neodvisnost. Snemite ročaj za krmiljenje in preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Razvijanje motoričnih spretnosti medtem, ko otrok postane mali raziskovalec.

Dimenzije: 93 x 45,5 x 98 cm.

>
VIŠINA:58,0000
POREKLO:CN
ŠIRINA:45,0000
TEŽA:5,8000
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!