Skiro Hudora Flitzkids 2.0, Skate Wonders Več

Skiro Hudora Flitzkids 2.0, Skate Wonders

Novo

66,90 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Varno brzenje: HUDORA Flizkids 2.0 Skate Wonders – ker morata pri malčkih iti zabava in varnost z roko v roki!Z dvema kolesoma spredaj in enim zadaj, predstavlja HUDORA Flitzkids 2.0 Skate Wonders, varen vstop v svet skirojev. Zahvaljujoč prilagodljivemu varnostnemu krmiljenju in izjemno robustni dvokomponentni podlagi za noge, ki zagotavljata stabilnost, je Flitzkids 2.0 Skate Wonders kot nalašč za začetnike. Zaradi dveh koles spredaj in enega zadaj, lahko že malčki pridejo na svoj račun. Krmilo je opremljeno s ključavnico in je odstranljivo. Skiro je priročno majhen za prenašanje in transport. Varnostni ročaji, ki preprečujejo zdrs in dvodelna, torna zavora so dodatne značilnosti skiroja HUDORA Flitzkids 2.0 Skate Wonder, ki zagotavljajo največjo varnost pri rokovanju.Skate Wonders HUDORA Flitzkids 2.0 je del nove oblikovalske linije – barvitih novosti, ki ne samo, da naredijo življenje bolj aktivno ampak tudi bolj barvito.- Izredno stabilna dvodelna podlaga za noge, z nedrsečo prevleko.- 2 kolesi spredaj 120 mm.- Zadnje kolo 80 x 30 mm.- Po višini, od 51 do 66 cm, nastavljivo in odstranljivo krmilo.- Podlaga za noge: 29,5 x 12 cm- Največja nosilnost do 50 kg.- ABEC 5 ležaji.

Opozorilo! Pri uporabi je potrebno nositi zaščitno opremo (čelado, ščitnike, rokavice).
- Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet.
- Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od 36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve.

Deklarirana nosilnost: 50 kg.

Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!