Loopie fun moja prva plišasta torba - Panda D2 Več

Loopie fun moja prva plišasta torba - Panda D2

Novo

Zabavajte se ob šivanju torbice s tem čudovitim kompletom Loopie Fun znamke Avenir za izdelavo torbic iz zank. S tem kompletom boste s preprosto tehniko šivanja z zanko iz tkanine ustvarili čudovito plišasto torbico v podobi lisice s svetlikajočimi se rjavimi očmi. Ta zabavna aktivnost razveseljuje tako starše kot otroke in vsebuje vse, kar potrebujete za uvod v umetnost kvačkanja. Je odlična igra za razvoj fine motorike, otroci pa bodo s ponosom nosili torbico, ki so jo izdelali sami.

Več podatkov

20,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana. Poreklo: Kitajska. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Ta komplet vsebuje plastično vrečko. Opozorilo! Vrečka ni igrača. Vrečke ne puščajte v bližini majhnih otrok. Nevarnost zadušitve.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!