Tommee Tippee steklenička plastična AAC 150ml Več

Tommee Tippee steklenička plastična AAC 150ml

Tommee Tippee

Novo

12,77 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Tommee Tippee plastična steklenička

Znanstveno dokazano preprečuje nastajanje plinov v dojenčkovem trebuščku, s paličico z zračnikom pa zmanjšuje nelagodje pri hranjenju†. Manj plinov, manj stresa, več spanja. Patentirana prezračevalna paličica, ki odvaja zrak stran od otrokovega trebuščka.

Silikonski sesek, ki se upogiba in razteza kot bradavica Hitro samosteriliziranje, v samo treh minutah v mikrovalovni pečici 100 % neprepusten s pokrovom (tudi če je obrnjen navzdol)

Prav tako ne vsebuje BPA †Pri testiranju v primerjavi z 10 vodilnimi stekleničkami je ventil AAC za aktiviranje potreboval manj sileInovativna tehnologija proti koliki: To pomeni, da se zaužije manj zraka, kar dokazano zmanjšuje simptome kolike: Naše stekleničke so oblikovane tako, da spodbujajo naravni pristavek, kar zmanjšuje vnos zraka in preprečuje zamenjavo bradavic pri preklapljanju med dojko, stekleničko in nazaj

Samosterilizacija: Tommee Tippee Advanced Anti-colic stekleničke lahko enostavno samosteriliziramo v mikrovalovni pečici v samo treh minutah: Mehak silikonski cucelj se upogiba in razteza kot dojka ter omogoča, da se vaš otrok udobno hrani v svojem ritmu.

100-odstotna neprepustnost: Ko so vijačni obroč, sesalec in pokrovček pritrjeni, je steklenička za dojenčka popolnoma brez nereda in ne pušča, tudi če je obrnjena navzdol.

ŠIRINA:8,0000
TEŽA:0,0970
VIŠINA:13,3000
POREKLO:CN
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!