Kit&Kin plenice velikost 2, (4-8 kg) 38 kos 54127N Več

Kit&Kin plenice velikost 2, (4-8 kg) 38 kos 54127N

Kit&Kin

Novo

14,49 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !
Kit & Kin; prisrčne, koži in okolju prijazne pleničke za enkratno uporabo
Hipoalergene pleničke Kit & Kin odlikuje izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, hkrati pa so prijazne do otrokove kože, saj ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi kot so ekcem in plenični izpuščaj.
Kit&Kin, edina plenička s hitro sušečim slojem in patentirano tehnologijo kanalov za hitro sušenje in prerazporeditev mokrote po celotni plenički, kar pomeni, da ostane dno pleničke suho in udobno vse do 12 ur.

NOVO
Nova in izboljšana specifikacija uvršča pleničke Kit&Kin med najbolj akreditirane eko plenice na trgu, z napredno patentirano tehnologijo, ki zagotavlja, da dno pleničke ostane suho in udobno vse do 12 ur.
Zgornji sloj pleničke je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki izjemno hitro vpija tekočino in otroku zagotavlja udobje. V jedru pleničke se nahaja patentirana tehnologija kanalov, zahvaljujoč katerim se tekočina hitro vpije in enakomerno razporedi po celotni plenički, s čimer otroku kljub mokroti nudi občutek suhosti in udobja. Pleničke so izdelane tako, da ne prepuščajo mokrote, kar ohranja otroka suhega do 12 ur. Manj previjanja pa pomeni vesele otroke in zadovoljne starše.

Odgovornost do okolja
-Uporaba trajnostnih materialov pripomore k zmanjševanju odvisnosti od neobnovljivih virov.
-Super vpojno jedro vsebuje gele na biološki osnovi in puhasto celulozo brez klora. Zgornja plast, zunanja obloga, elastični del okrog nogic ter embalaža so prav tako 100% trajnostni. Proizvedeni so v ogljično nevtralni tovarni, zato so pleničke Kit&Kin popolnoma naravna izbira.
- Podjetje Kit & Kin je ponosni član združenja PETA; testiranja na živalih nikoli niso in nikoli ne bodo izvajali.

Prisrčne pleničke za enkratno uporabo, narejene iz naravnih, koži prijaznih in obnovljivih materialov.
Velikost 2 (4-8 kg).
V pakiranju je 38 plenic.
Plenice imajo rok trajanja 24.mesecev od datuma proizvodnje. Ta pa je odtisnjen na embalaži plenic.
POREKLO:CZ
ŠIRINA:11,9991
TEŽA:1,1470
VIŠINA:29,0000
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!