MARVO KG946 GAMING MEHANSKA TIPKOVNICA, RDEČA STIKALA Več

MARVO KG946 GAMING MEHANSKA TIPKOVNICA, RDEČA STIKALA

Marvo

Novo

Pozor: zadnji izdelki na zalogi!

57,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

MARVO KG946 je mehanska igralna tipkovnica, ki jo odlikujejo RGB osvetlitve, usnjeni naslon za zapestje in neverjetna vzdržljivost. Okvir iz letalskega jekla in rdeča stikala, ki prenesejo na milijone pritiskov, zagotavljata dolgo življenjsko dobo in nemoteno uporabo. Vsi pritiski tipk bodo pravilno prepoznani in zabeleženi, saj tipkovnica omogoča N-key Rollover in ima 19 anti-ghosting tipk. Tipkovnica vsebuje polprozorne pokrovčke, ki so proizvedeni s procesom dvostopenjskega injiciranja, zaradi česar so zelo vzdržljivi, neobčutljivi na UV svetlobo in odporni na obrabo. Osvetlitev RGB skozi tipke pa dodatno izgleda spektakularno.

Usnjena opora za zapestje, ki je mehko oblazinjena, zagotavlja popolno prileganje in podporo vašemu zapestju med večurnim igranjem, kar odpravlja utrujenost in zagotavlja udobje. Na voljo je skupno 21 privzetih učinkov osvetlitve, ki jih lahko izbirate, v načinu snemanja pa lahko osvetlite vsako posamezno tipko in ustvarite lasten učinek osvetlitve brez programske opreme.

Tipkovnica MARVO KG946 je združljiva z vsemi glavnimi sistemi, kot so Windows, Mac in Linux, brez potrebe po programski opremi. To pomeni, da jo lahko enostavno priključite in uporabljate takoj.
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!