THRUSTMASTER ESWAP X S5 NXG MINI-STICK MODULE WW Več

THRUSTMASTER ESWAP X S5 NXG MINI-STICK MODULE WW

Thrustmaster

Novo

27,99 €

Do BREZPLAČNE DOSTAVE manjka še 80,00 € !

Thrustmaster vam z veseljem ponuja ESWAP X S5 NXG MINI-STICK MODUL za ESWAP X PRO CONTROLLER za prodajo posamezno, za igralce, ki želijo začeti na novo, ko so prešli skozi življenjski cikel svojega originalnega modula z več kot 2 milijona aktivacij ali izgubili ali pokvarili svoj modul mini-stick.

Ta nova mini palica naslednje generacije (NXG) zagotavlja večjo natančnost in daljšo življenjsko dobo v primerjavi s prejšnjimi mini palicami Thrustmaster.

Igralci bodo uživali v boljši fizični odpornosti (+33%), izboljšani natančnosti ponovnega centriranja (+66%) in podvojeni življenjski dobi vgrajenega gumba za mini palico (+100%) v primerjavi s prejšnjimi mini palicami Thrustmaster igralnih ploščic.

To je najboljši način, da spravite vaš CONTROLLER ESWAP X PRO v vrhunsko obliko, ne da bi morali kupiti popolnoma nov krmilnik.

Ta izdelek je uradno licenciran za Xbox Series X|S in je združljiv tudi z Xbox One in osebnim računalnikom (Windows 10).

Značilnosti:

  • Nova mini palica nove generacije (NXG): daljša življenjska doba in večja natančnost
  • Izjemno natančen modul in vgrajen gumb za mini palico, z minimalnimi odzivnimi časi
  • Visoka mini palica z odstranljivo konkavno kapico
  • Modul ima tehnologijo T-MOD in je popolnoma združljiv s funkcijo Hot Swap krmilnika ESWAP X PRO CONTROLLER, ki vam omogoča zamenjavo modula s katerim koli drugim – tudi neposredno sredi igre
  • Zagotavlja življenjski cikel več kot 2 milijona aktivacij, za več tisoč ur izjemne zmogljivosti
  • Zelo natančen, z izjemno odzivnimi kliki: nikoli več ne skrbite za odzivni čas v igrah
Sprejmi

TOP-IGRACE.SI uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje: Potrdite in omogočite nakupni proces in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!